Pills - www.lidagreen.de

Πώς λειτουργούν τα δισκία Lida
Η ιδέα είναι απλή. Μόλις το προϊόν καταστείλει την όρεξη και παρέχει ενέργεια, το άτομο αρχίζει να κινείται. Εφόσον λοιπόν δεν τρώει υδατάνθρακες και κινείται, πρέπει να πάρει ενέργεια από κάπου. Με αυτόν τον τρόπο, το παλιό λίπος λιώνει μακριά. Θα μπορούσατε να καθίσετε στο σπίτι, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακό. Το καλύτερο είναι να το συνδυάσετε με άσκηση, φρούτα και λαχανικά, υγιεινή διατροφή και ενεργό τρόπο ζωής. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται και από εσάς!

Η λήψη φυτοφαγικών καψουλών LiDa οδηγεί σε σημαντική μείωση της όρεξης και της πρόσληψης τροφής σε ποσότητες στις οποίες έχει συνηθίσει ο οργανισμός. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν θέλει να “λιμοκτονεί” και αρχίζει να χρησιμοποιεί τα αποθέματα λίπους που είναι αποθηκευμένα στο σώμα και ταυτόχρονα να διασπά και να αξιοποιεί τα άπεπτα και αχρησιμοποίητα υπολείμματα τροφής – τα συσσωρευμένα “απόβλητα”. Αρχίζει μια διαδικασία αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους. Ως αποτέλεσμα, στην αρχή της λήψης μπορεί να εμφανιστεί προσωρινή αδυναμία, δίψα, ζάλη, αϋπνία, ανησυχία ή ακόμη και ευερεθιστότητα- στους άνδρες είναι επίσης δυνατή η προσωρινή σεξουαλική αδυναμία.
Το LiDa Daidaihua είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βασίζεται σε ειδικά επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα.

ΣΎΝΘΕΣΗ ΤΟΥ LIDA:
Lida περιέχει τα ακόλουθα εκχυλίσματα: Κάθε κάψουλα της Lida περιέχει τα ακόλουθα εκχυλίσματα: 1:

  • Εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού 41 %.
  • Σπόροι Cassia 26 %.
  • Ινδικός λωτός 11%
  • Alisma Orientalis 18%.
  • L-καρνιτίνη 4%

Ένα πακέτο Lida περιέχει
30 κάψουλες

Το Lida Green δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα με καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση) ή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο!
Το προϊόν δεν είναι φάρμακο.

Οδηγίες χρήσης:
– 1 κάψουλα την ημέρα πριν ή μετά το πρωινό. Μην λαμβάνετε περισσότερες από 1 την ημέρα.
– Πίνετε περισσότερο νερό και τρώτε περισσότερα φρούτα. Η πολύ μικρή ποσότητα νερού στο σώμα μειώνει το επίπεδο γλυκόζης στο σώμα, γεγονός που οδηγεί σε αδυναμία και ζάλη.
– ΜΗΝ παραλείπετε γεύματα! Ειδικά το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα. Ενώ παίρνετε τις κάψουλες, είναι σημαντικό να διατηρείτε μια κανονική διατροφή που περιλαμβάνει νερό και χυμούς φρούτων.
– Μην καταναλώνετε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της λήψης του Lida. Αυτό εξουδετερώνει την επίδρασή του.

Ενδείξεις:
– Lida κάψουλες αδυνατίσματος δεν είναι κατάλληλες για παιδιά κάτω των 16 ετών και για ηλικιωμένους άνω των 65 ετών.
– Οι κάψουλες δεν είναι κατάλληλες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
– Μην πάρετε τις κάψουλες εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακά, κυκλοφορικά ή ηπατικά προβλήματα.
– Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση! Το προϊόν δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια ποικίλη διατροφή
– Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή.
– Το Lida δεν είναι φάρμακο

Συνιστώμενη διατροφή κατά τη λήψη των δισκίων Lida
Πίνετε αρκετά λίτρα νερό την ημέρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό, διότι το νερό τον καθαρίζει, βοηθά στην αποβολή των τοξινών και διατηρεί το στομάχι γεμάτο, ώστε να καταστέλλεται η συνεχής όρεξη. Τρώτε ελαφριά τροφή, περισσότερα φρούτα και λαχανικά και πίνετε χυμούς φρούτων.

Αν δεν πίνετε αρκετό νερό, μπορεί να έχετε πονοκεφάλους και να νιώθετε αδιαθεσία, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εάν έχετε προβλήματα ύπνου, προσπαθήστε να πιείτε τα χάπια διατροφής Lida το συντομότερο δυνατό και αποφύγετε τα πολλά καφεϊνούχα ποτά. Το ίδιο το Lida έχει αναζωογονητική δράση και δεν συνιστάται να πίνετε περισσότερο καφέ και ποτά κόλα, καθώς αυτά μπορεί να προκαλέσουν ταχυπαλμία και ελαφρά αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Ένας καφές το πρωί είναι αρκετός.

Μετά από λίγες ημέρες λήψης του Lida και κατανάλωσης περισσότερου νερού, ο οργανισμός θα συνηθίσει τη δυσφορία.

Αποφύγετε πάση θυσία τα λιπαρά: εγκαταλείψτε αμέσως τη μαγιονέζα, τα γλυκά, το λιπαρό κρέας κ.λπ. Είναι πράγματι μη ρεαλιστικό να πιστεύετε ότι μπορείτε να αποφύγετε εντελώς την κατανάλωση λιπαρών. Αλλά κάθε οργανισμός χρειάζεται μια ορισμένη ποσότητα λίπους που δεν είναι επιβλαβής γι’ αυτόν. Αρκεί να διασφαλίσετε ότι η ποσότητα αυτή είναι ελάχιστη. Η λιπαρή ουσία μειώνει την όρεξή σας και σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι, αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα πλήρες γεύμα, γι’ αυτό μην λιμοκτονείτε, αλλά φάτε κάτι το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ.

Ζυγίζεστε μία φορά την εβδομάδα για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του βάρους σας. Το να ζυγίζεστε συχνότερα είναι άσκοπο και μπορεί μόνο να καταστρέψει το κίνητρό σας.

Οι πραγματικές αλλαγές στο βάρος συμβαίνουν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ο φυσιολογικός ρυθμός απώλειας βάρους είναι ένα έως δύο κιλά την εβδομάδα. Περισσότερο από αυτό δεν είναι ιδιαίτερα επιθυμητό, καθώς μπορεί να είναι πολύ δραστικό και να μην απορροφάται καλά από εσάς. Θα υπάρξουν εβδομάδες κατά τις οποίες το βάρος σας θα παραμείνει το ίδιο με αυτό που μετρήσατε τελευταία φορά: μην ανησυχείτε, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Τέλος, απολαύστε τις επιτυχίες σας και φροντίστε την αυτοεκτίμηση και το χαμόγελό σας: Αν φαίνεστε καλά στα δικά σας μάτια, θα φαίνεστε καλά και στους άλλους.

Όταν αρχίζετε να παίρνετε δισκία Lida για απώλεια βάρους, μπορεί να είναι δύσκολο να θυμάστε τις διατροφικές ανάγκες του σώματός σας. Τα δισκία Lida καταστέλλουν την όρεξή σας τόσο καλά που θα σκεφτείτε: “Δεν έχω όρεξη για φαγητό, άρα δεν χρειάζεται να φάω”. Αυτό όμως δεν ισχύει. Πρέπει να τρώτε ενώ παίρνετε δισκία Lida για απώλεια βάρους. Το πιο σημαντικό είναι να έχετε ένα υγιεινό πρωινό και να τρώτε τέσσερις με πέντε φορές την ημέρα. Μικρές μερίδες, υγιεινά τρόφιμα, λαχανικά: επιλέξτε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορεί να λέτε στον εαυτό σας: “Τέλεια, αν δεν φάω τίποτα, θα χάσω βάρος” (ρίξτε μια ματιά στις πιο δημοφιλείς δίαιτες). Αλλά είναι όντως έτσι τα πράγματα;

Για να κάψετε σωματικό λίπος, είναι απαραίτητο να τρώτε. Είναι γεγονός ότι το σώμα χρειάζεται ενέργεια πρώτα απ’ όλα. Χωρίς επαρκή ενέργεια, το σώμα μετατρέπει τις μυϊκές πρωτεΐνες σε ενέργεια για να τροφοδοτήσει τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και τα ερυθρά αιμοσφαίρια.

Αυτοί οι ειδικοί ιστοί δεν διαθέτουν μεταβολικούς μηχανισμούς για την καύση του λίπους. Καίνε μόνο υδατάνθρακες. Όταν η πρόσληψη υδατανθράκων πέφτει κάτω από τις απαιτήσεις, το σώμα αρχίζει να μετατρέπει τις πρωτεΐνες σε υδατάνθρακες για να καλύψει τις ανάγκες του. Το τελικό αποτέλεσμα είναι η απώλεια μυϊκού ιστού.

Η ζυγαριά μπορεί να δείχνει ότι έχετε χάσει “βάρος”, αλλά έχετε χάσει πολύ ιστό που καίει λίπος. Ο μυϊκός ιστός καίει το 70% του σωματικού λίπους, οπότε η απώλεια μυών μειώνει την ικανότητά σας να καίτε λίπος.

Στην πραγματικότητα, το “βάρος” που χάνεται κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας μπορεί να είναι έως και 10-20% του βάρους με τη μορφή απώλειας μυών. Επομένως, όχι μόνο θα καταλήξετε να πάρετε πίσω αυτό το βάρος, αλλά και λίγο περισσότερο. Αυτό συμβαίνει επειδή μειώνεται η ικανότητα καύσης του λίπους.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, θα χάσετε βάρος γρήγορα και εύκολα με το Lida DaiDaihua. Η διακοπή των αμύλων και των γλυκών είναι μια καλή ιδέα για να χάσετε βάρος, αλλά εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η λήψη υγιεινών συμπληρωμάτων για να είναι αποτελεσματική η διαδικασία απώλειας βάρους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Λόγω μιας νέας ευρωπαϊκής οδηγίας και της απαγόρευσης της χρήσης διοξειδίου του τιτανίου στη φαρμακευτική βιομηχανία, το εξωτερικό κέλυφος της κάψουλας έχει αντικατασταθεί από έναν νέο τύπο χωρίς περιεκτικότητα σε διοξείδιο του τιτανίου. Για το λόγο αυτό, το χρώμα της κάψουλας είναι πιο ανοιχτόχρωμο.

Αγοράστε δισκία Lida εδώ!