Καλώς ήρθατε στο LidaGreen.gr! Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις περιγράφουν τους κανόνες και τους κανονισμούς για τη χρήση των χαπιών απώλειας βάρους μας. Με την αγορά και τη χρήση των προϊόντων μας, αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Χρήση των χαπιών απώλειας βάρους
1.1 Τα χάπια απώλειας βάρους έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην απώλεια βάρους, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

1.2 Πριν από τη λήψη αυτών των χαπιών απώλειας βάρους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να διαπιστώσετε εάν είναι κατάλληλα για εσάς, ειδικά εάν έχετε οποιεσδήποτε ιατρικές παθήσεις ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή.

1.3 Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία των χαπιών απώλειας βάρους. Η υπερβολική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ενέργειες.

1.4 Διακόψτε τη χρήση εάν εμφανίσετε ανεπιθύμητες ενέργειες όπως αίσθημα παλμών, ζάλη ή ναυτία.

1.5 Φυλάσσετε τα δισκία απώλειας βάρους μακριά από παιδιά.

Πληρωμή και παράδοση
2.1 Η πληρωμή των χαπιών αδυνατίσματος πρέπει να γίνεται κατά τη στιγμή της αγοράς.

2.2 Θα παραδώσουμε τα χάπια αδυνατίσματος στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την αγορά. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις ή μη παράδοση που οφείλεται σε παράγοντες που δεν ελέγχονται από εμάς, όπως καιρικές συνθήκες ή προβλήματα με την εταιρεία παράδοσης.

2.3 Από τη στιγμή που το δέμα έχει αποσταλεί, δεν είμαστε υπεύθυνοι για απώλεια, ζημιά ή κλοπή. Είναι ευθύνη του μεταφορέα να παραδώσει το δέμα στον παραλήπτη. Ωστόσο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε στην επίλυση τυχόν προβλημάτων με την εταιρεία ταχυμεταφορών. Λάβετε επίσης υπόψη ότι δεν μπορούμε να παρέχουμε επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες που χάνονται, καταστρέφονται ή κλέβονται κατά τη μεταφορά.

Αποκλεισμός ευθύνης
3.1. Αυτά τα χάπια απώλειας βάρους δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

3.2 Δεν εγγυόμαστε τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους μέσω της χρήσης αυτών των χαπιών απώλειας βάρους.

3.3 Οι πληροφορίες στη συσκευασία και στον ιστότοπό μας έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ιατρικές συμβουλές.

3.4 Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία ή τραυματισμό που μπορεί να προκύψει από τη χρήση αυτών των χαπιών απώλειας βάρους.

Πνευματική ιδιοκτησία
4.1 Τα χάπια απώλειας βάρους και όλη η σχετική πνευματική ιδιοκτησία, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των εμπορικών σημάτων, των λογότυπων και της συσκευασίας, αποτελούν ιδιοκτησία μας.

4.2 Δεν μπορείτε να αναπαράγετε, να διανέμετε ή να πωλείτε την πνευματική μας ιδιοκτησία χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

Εφαρμοστέο δίκαιο
5.1 Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ιταλίας, χωρίς να εφαρμόζονται οι αρχές της σύγκρουσης νόμων.

5.2. Όλες οι διαφορές που προκύπτουν από ή σε σχέση με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις θα εκδικάζονται στα δικαστήρια της Ιταλίας και εσείς συναινείτε στη δικαιοδοσία των εν λόγω δικαστηρίων.

Αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις
6.1 Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

6.2 Η συνέχιση της χρήσης του Χάπια απώλειας βάρους από εσάς μετά από οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές συνιστά αποδοχή των τροποποιημένων όρων και προϋποθέσεων.

Όροι και Προϋποθέσεις για είδη με καθυστερημένη παραγγελία

Διαδικασία επιστροφής παραγγελιών:
7.1. Ορισμός: Η αναδρομική παραγγελία αναφέρεται σε ένα στοιχείο που δεν υπάρχει προσωρινά σε απόθεμα, αλλά μπορεί να παραγγελθεί και να δεσμευτεί για μελλοντική παράδοση.

7.2. Τοποθέτηση παραγγελίας σε αναμονή: Με την τοποθέτηση παραγγελίας σε αναμονή, ο πελάτης συμφωνεί ότι το είδος θα του αποσταλεί μόλις είναι διαθέσιμο. Η αναμενόμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας μπορεί να αλλάξει.

Πληρωμή:
8.1 Επαναπαραγγελία: Κατά τη στιγμή της επαναπαραγγελίας απαιτείται η πλήρης πληρωμή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, των εξόδων αποστολής και χειρισμού και άλλων τελών.

8.2 Έγκριση πληρωμής: Η μέθοδος πληρωμής θα χρεωθεί αμέσως μετά την καταχώρηση της επαναπαραγγελίας, ανεξάρτητα από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Οι επιστροφές χρημάτων θα διεκπεραιώνονται σύμφωνα με την πολιτική μας για τις επιστροφές χρημάτων.

Διαθεσιμότητα και παράδοση:
9.1. Εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας: Η αναφερόμενη εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας είναι μια κατά προσέγγιση ημερομηνία και υπόκειται σε αλλαγές.

9.2 Χρόνος παράδοσης: Θα προσπαθήσουμε να παραδώσουμε το επαναπαραγγελθέν είδος εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις για τις οποίες δεν είμαστε υπεύθυνοι.

9.3 Μερικές παραδόσεις: Ενδέχεται να αποστείλουμε τα διαθέσιμα είδη ξεχωριστά από τα επαναπαραγγελθέντα είδη, οπότε θα αναλάβουμε τα πρόσθετα έξοδα παράδοσης.

Επιστροφές χρημάτων και επιστροφές
10.1 Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων: Εάν δεν είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε την καθυστερημένη παραγγελία εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, θα κανονιστεί επιστροφή του καταβληθέντος ποσού.

10.2 Πολιτική επιστροφών: Η τυπική μας πολιτική επιστροφών ισχύει για τα είδη με καθυστερημένη παραγγελία.

Περιορισμός της ευθύνης:
11.1 Η ευθύνη μας για ζημίες που προκύπτουν από καθυστερημένη παραγγελία περιορίζεται στο ποσό που καταβλήθηκε για το προϊόν.

11.2 Δεν ευθυνόμαστε για επακόλουθες, τυχαίες ή τιμωρητικές ζημίες.

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία:
12.1 Η παρούσα συμφωνία διέπεται από τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οποιαδήποτε διαφορά υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το LidaGreen.gr για το ταξίδι απώλειας βάρους σας.