Οι πιο δημοφιλείς δίαιτες

Δίαιτα 90 ημερών

Η δίαιτα 90 ημερών είναι ένα πρόγραμμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αντικαταστήσετε τις διατροφικές σας συνήθειες με πιο θρεπτικές και υγιεινές επιλογές για να χάσετε βάρος……

Περισσότερες πληροφορίες

Μεσογειακή διατροφή

Η μεσογειακή διατροφή είναι ένας τρόπος διατροφής που βασίζεται στην παραδοσιακή κουζίνα των χωρών που βρέχονται από τη Μεσόγειο, όπως η Ελλάδα……

Περισσότερες πληροφορίες

Διατροφή με σιρόπι σφενδάμου

Τα υλικά χτυπιούνται με σύρμα μέχρι να γίνουν λείο. Θα πρέπει να πίνετε 6 έως 12 ποτήρια (2 έως 4 λίτρα) από αυτό το ρόφημα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας …….

Περισσότερες πληροφορίες

Η δίαιτα Paleo

Η δίαιτα Paleo, γνωστή και ως δίαιτα του ανθρώπου των σπηλαίων ή δίαιτα της λίθινης εποχής, είναι μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες που βασίζεται στα τρόφιμα…..

Περισσότερες πληροφορίες

Η κετογονική δίαιτα

Η κετογονική δίαιτα, κοινώς γνωστή ως δίαιτα κετο, είναι μια δημοφιλής δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες που έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες

Σύνολο 30

Η δίαιτα Total 30 είναι μια δίαιτα 30 ημερών για την υγεία που αναπτύχθηκε το 2009 από τη Melissa και τον Dallas Hartwig. Αυτή η δίαιτα είναι για……..

Περισσότερες πληροφορίες